Sortir de festa amb els nens?

Veure a un grup de nens ballant en la primera fila d’un DJ és una estampa molt poc habitual a Espanya, però alguna cosa ha canviat des de fa dos diumenges. I és que el parc d’Enrique Tendre Galván de Madrid està celebrant l’últim dia de la setmana un curiós festival.

Ho han batejat com Brunch in the Park i tracta de barrejar bona música electrònica amb el bucòlic d’un pícnic. L’esdeveniment té el seu origen a Lisboa, ha passat amb èxit per Barcelona i estarà provant sort a Madrid fins al proper 9 d’octubre.

Música i begudes al migdia

La música comença a sonar a les 13:00 hores i una llarga llista de DJ’s comença a desfilar en cabina. Mentrestant, els més petits tenen al seu abast tot tipus d’activitats: inflables, futbolí, llits elàstics, tallers…

Això sí, els nens es perden als artistes més famosos, que comencen a les 19:00 hores, just quan els menors han d’abandonar el recinte. El segell Hivern Discs de Joht Talabot es va encarregar de protagonitzar la jornada del passat 18 de setembre. El trio francès Apollonia va regnar una setmana després i aquest diumenge li toca el torn als germans de Detroit Octave One. Serà el canadenc Tiga el que s’acomiadi de la capital.

Està permès introduir menjar i refrescs al recinte (l’alcohol es paga en barra), encara que els que ho prefereixin també poden menjar en els Food Trucks de l’interior. El preu per als adults és de 13 euros en taquilla abans de les 16:00 hores i de 15 euros d’ara endavant. Els menors de 12 anys entren gratis perquè, a pesar que els està permès l’accés, són un públic minoritari.

Pot ser que el seu concepte d’un diumenge ideal en família sigui molt diferent al que li hem explicat, però el que sí és clar és que el que està succeint en el Tendre Galván està fent les delícies dels pares moderns.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *